МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ ДІТЕЙ З ПРИРОДОЮ В ДОШКІЛЬНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Олеся Олександрівна Паламарчук
Анастасія Павлівна Балакіна

Анотація

У статті розглянуто мету та основні завдання ознайомлення дітей з природою в дошкільному навчальному закладі. Автором детально проаналізовані завдання розумового розвитку у процесі ознайомлення дошкільників з природою. Схарактеризовані програмові завдання ознайомлення дітей з природою у вікових групах.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
Паламарчук, О. О., & Балакіна, А. П. (2016). МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ ДІТЕЙ З ПРИРОДОЮ В ДОШКІЛЬНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ. Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.<Br> Серія: "Педагогічні науки", (1). вилучено із https://ped-ejournal.cdu.edu.ua/article/view/998
Розділ
Статті
Біографії авторів

Олеся Олександрівна Паламарчук, Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького

кафедра дошкільної освіти, кандидат педагогічних наук, ст. викладач

Анастасія Павлівна Балакіна, Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького

студентка

Посилання

Базовий компонент дошкільної освіти: за станом на 4 травня 2012р. / Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України. – К.: Видавництво, 2012. – 26 с.

Богуш А. Методика ознайомлення дітей з довкіллям у дошкільному навчальному закладі. Підручник для ВНЗ / А. Богуш, Н. Гавриш. – К.: Видавничий Дім «Слово», 2008. – 408 с.

Веретеннікова С. О. Ознайомлення дітей дошкільного віку з природою: підручник для учнів пед. училищ / С.О. Веретеннікова. – К.: Вища школа, 1979. – 248 с.

Плохій З. П. Виховання екологічної культури дошкільників: Метод. посібник / З. П. Плохій – К., 2002. – 173с.

Яришева Н. Ф. Методика ознайомлення дітей з природою: навч. посіб. / Н. Ф. Яришева. – К.: Вища школа, 1993. – 255 с.

Тарасенко Г. С. Відкрийте дітям дивосвіт природи: порадник для батьків з виховання душі і серця дитини / Г. С. Тарасенко. – Вінниця, 2008. – 240 с.