До 80-річчя від дня народження Олександра Антоновича Захаренка - Ювілей, про (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
2 лютого виповнюється 80 років від дня народження Олександра Антоновича Захаренка – відомого українського педагога, громадського діяча. Заслуженого учителя УРСР, Народного учителя СРСР, академіка Академії педагогічних наук України, директора відомої в Україні авторської школи у селі Сахнівка на Черкащині.