ТЕОРЕТИЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ЗМІСТУ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ ПЕДАГОГІЧНИХ КАДРІВ У СИСТЕМІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Єнгаличева, Ірина Віталіївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті проаналізовано доробки науковців та їх підходи до визначення методичної роботи, зокрема методичної роботи у дошкільних навчальних закладах. Зосереджено увагу на змісті методичної роботи педагогічних кадрів у системі дошкільної освіти та визначено найбільш поширені форми методичної роботи у діяльності дошкільних навчальних закладів на сучасному етапі.