ФЕНОМЕН САМОПРЕЗЕНТАЦІЇ В КОНТЕКСТІ САМОАКТУАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ - Ляшенко, Ростислав Олександрович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті проаналізовано основні форми вияву самопрезентації особистості та умови її розвитку, в залежності від потреб різних рівнів, визначено місце особистості в безперервному процесі особистої і групової самопрезентації, виокремлено критеріальні показники та фактори формування самопрезентації особистості.