МЕТОДИКА КОМП’ЮТЕРНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПРАКТИЧНОГО НАВЧАННЯ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ БАКАЛАВРІВ З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - ВЛАСЕНКО, К.; СІТАК, І. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
На основі аналізу досвіду науковців і власного дослідження з’ясовано та описано складові методики (принципи, цілі, зміст, методи, форми і засоби навчання), що уможливлює результативне опанування студентами диференціальних рівнянь. Показано, що використання методики комп’ютерно-орієнтованого практичного навчання диференціальних рівнянь сприяє ефективній та оптимальній взаємодії викладача та бакалаврів з інформаційних технологій, допомагає повною мірою реалізувати всі етапи формування матеріалізованих, мовленнєвих і розумових дій майбутніх бакалаврів з інформаційних технологій.