ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИВЧЕННІ АСТРОНОМІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ УЧНІВ - МАЛЬЧЕНКО, С.; ТКАЧУК, Д. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Використання інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні астрономії для підвищення пізнавальної активності учнів. У статті розглянуто ефективність використання ІКТ на уроках астрономії, представлено розроблений додаток «Сузір’я», що призначений для полегшення вивчення сузір’їв зоряного неба, їх назв та виду.