ГОТОВНІСТЬ УЧИТЕЛЯ ЗНЗ США ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ - БОНДАР, Т. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Унаслідок аналізу джерел із проблеми формування готовності вчителя до професійної діяльності обґрунтовано сутність досліджуваного поняття; запропоновано теоретичне підґрунтя, що вможливило його розроблення; схарактеризовано чинники, які впливають на формування готовності; описано генезу створення інструментарію для визначення готовності та представлено шкалу для вимірювання відчуття готовності до педагогічної діяльності.