ДЕЯКІ ПИТАННЯ МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ КУРСУ «ВИЩА МАТЕМАТИКА» СТУДЕНТАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА» І «ЦИВІЛЬНА БЕЗПЕКА» - КАСЯРУМ, С. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Математична підготовка майбутніх фахівців спеціальності «Пожежна безпека» і «Цивільна безпека» є основою для оволодіння ними професійно-орієнтованих дисциплін. Використання ІКТ, зокрема хмаро-орієнтованих засобів навчання, сприяє кращому засвоєнню студентами матеріалу з курсу вищої математики. Однак упровадження ІКТ в освітній процес потребує від викладача перегляду методики викладання вищої математики.