АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ІСТОРИЧНОГО ДОСВІДУ РОЗВИТКУ ТЕОРЕТИЧНИХ І МЕТОДИЧНИХ ЗАСАД ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ АГРАРНОЇ СФЕРИ У ВНЗ США - КЛОЧКО, О. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Підготовка кваліфікованих менеджерів є одним з першочергових завдань забезпечення стрімкого економічного розвитку будь-якої держави. У статті здійснено аналіз та узагальнення досвіду професійної підготовки майбутніх менеджерів аграрної сфери у ВНЗ США, детермінування можливості його впровадження з метою удосконалення професійної підготовки менеджерів аграрного виробництва в Україні.