ПРО ВИКЛАДАННЯ ДЕЯКИХ ПИТАНЬ АНАЛІТИЧНОЇ ГЕОМЕТРІЇ В РАМКАХ АНГЛОМОВНОГО ПРОЕКТУ НАУ - КАРУПУ, О.; ОЛЕШКО, Т.; ПАХНЕНКО, В. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
Розглянуто проблеми викладання англійською мовою деяких питань аналітичної геометрії іноземним та українським студентам технічних спеціальностей різних інститутів у складі Національного авіаційного університету. Проаналізовано особливості викладання аналітичної геометрії в англомовних групах та надано рекомендації для покращення засвоєння студентами теоретичного матеріалу та вироблення ними навичок розв’язування задач.