ЗМІСТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТА ЇЇ ФУНКЦІЇ В СИСТЕМІ ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ - ТАМБОВСЬКА, К. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглядаються питання змісту та функцій інтелектуальної культури майбутнього вчителя; підходи до її тлумачення з урахуванням структури інтелектуальної діяльності і професійної підготовки.