LA NECESSITÀ DI CONSULENZA MATRIMONIALE - KEMPIŃSKA, Urszula (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглядаються соціально-педагогічні проблеми розлучень сімей в Польщі. Мета даної статті полягає в тому, щоб спробувати звернути увагу на необхідність консультації молоді щодо шлюбу в Польщі.