УСЕ В ПРИРОДІ ТРЕБА БЕРЕГТИ: ДО ПИТАННЯ НАСТУПНОСТІ В ЕКОЛОГО ОРІЄНТОВАНОМУ ВИХОВАННІ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ТА УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ЛАНКИ ОСВІТИ - Крамаренко, Алла Миколаївна; Крамаренко, Любов Григорівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглянуто питання наступності в еколого орієнтованому вихованні дітей дошкільного віку та молодших школярів. Представлено окремі розробки дидактичного матеріалу, які підвищують ефективність екологічного виховання вищевказаних дітей, сприяють реалізації принципу наступності на практиці.