ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ФЕНОМЕНУ ПСИХОФІЗИЧНОГО ВИГОРАННЯ ПЕДАГОГА - Скорик, Юлія Мирославівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті описані основні теоретичні підходи до розгляду структури феномену професійного вигорання, означено основні його симптоми. Проаналізовано вплив психофізичного вигорання на працюючих педагогів під час професійної діяльності.