СТАНДАРТИ НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ХІМІЇ В УНІВЕРСИТЕТАХ США - Проць, Мар’яна Зеновіївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті аналізується питання доцільності запровадження освітніх стандартів у навчальні програми університетів США взагалі і, зокрема, для підготовки фахівців з хімії. Автор розкриває важливу роль акредитаційного процесу та особливо Американського хімічного товариства у питанні підготовки майбутніх фахівців у галузі хімії.