НАРОДНА ІГРАШКА ЯК ЗАСІБ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ - Паламарчук, Олеся Олександрівна; Опалінська, Юлія Павлівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті висвітлено основні положення використання народної іграшки в процесі виховання дітей дошкільного віку. Автором детально охарактеризовано значення народної іграшки як засобу формування елементів національної культури.