ВИХОВАННЯ САМОСТІЙНОСТІ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В СЮЖЕТНО-РОЛЬОВИХ ІГРАХ - Бородуліна, Ірина Григорівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглянуто виховання самостійності у дітей старшого дошкільного віку в ігровій діяльності. Автором проаналізовані педагогічні умови організації сюжетно-рольових ігор у вихованні самостійності дітей старшого дошкільного віку.