ГРА ЯК МЕТОД НАВЧАННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ - Семеніна, Олеся Петрівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглянуто гру як метод навчання дітей дошкільного віку. Автором проаналізовано гру як провідну діяльність дошкільників .