КУРС «МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ», ЙОГО РОЛЬ І МІСЦЕ В ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ГАЛУЗІ АВТОТРАНСПОРТУ - БОХОНЬКО, Євген Олександрович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті визначаються роль і місце математичного моделювання у професійній підготовці майбутніх інженерів-педагогів галузі автотранспорту, аналізуються цілі та завдання навчальної дисципліни «Математичне моделювання технологічних процесів», пропонуються структура і зміст курсу.