СУТНІСТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ОХОРОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - КИСЛЕНКО, Дмитро Петрович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті розглянуто сутність професійної підготовки майбутніх фахівців з охоронної діяльності на сучасному етапі. Автором детально проаналізовані поняття та історичний аспект професійної підготовки майбутніх фахівців з охоронної діяльності.