КОМПЕТЕНТНІСТЬ З НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОЛІКАРСЬКОЇ ДОПОМОГИ ЯК ОБОВЯЗКОВИЙ КОМПОНЕНТ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПРОВІЗОРА - ОМЕЛЬЧУК, Михайло Анатолійович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті схарактеризовано поняття компетентності з надання першої долікарської допомоги як обов’язкового компоненту професійної компетентності провізора. Визначено поняття компетентності з надання першої долікарської допомоги та вказано на роль мотиваційно-аксіологічного і соціально-особистісного компонентів професійної компетентності провізора як для основи формування означеної компетентності.