ПРОФЕСІОГРАМА ВЧИТЕЛЯ БІОЛОГІЇ ШКОЛИ СІЛЬСЬКОЇ МІСЦЕВОСТІ - ХАРЧЕНКО, Олена Вікторівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2017)
У статті на основі аналізу науково-педагогічної літератури охарактеризовано поняття професіограми вчителя біології, запропоновано ментальну карту як візуалізацію професіограми вчителя біології школи сільської місцевості.