НАВЧАННЯ ОПЕРАТОРУ КРОСИНГОВЕРУ З КОМП’ЮТЕРНОЮ ПІДТРИМКОЮ - Любченко, Костянтин Миколайович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Розглянуто методичні основи навчання оператору кросинговеру як одного з основних операторів у генетичних алгоритмах. Описано створену комп’ютерну програму, яка дозволяє в наочній зрозумілій формі продемонструвати роботу оператору кросинговеру та сформувати відповідні знання й уміння його застосування.