ДО ПИТАННЯ ФОРМУВАННЯ ДУХОВНОСТІ В МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Майборода, Галина Яківна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Проаналізовано сутність понять "духовність" і "бездуховність" у контексті теорії соціальної педагогіки. Визначено причини, які впливають на формування духовності в майбутніх соціальних педагогів.