МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ УМІНЬ УЧНІВ У НАВЧАННІ РОЗДІЛУ «ПРЯМІ І ПЛОЩИНИ У ПРОСТОРІ» ЗА ПРОГРАМОЮ РІВНЯ «СТАНДАРТ» - ЛОВ’ЯНОВА, Ірина Василівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У даній статті досліджується використання методу доцільних задач у формуванні геометричних умінь, як складової математичної компетентності учнів, які опановують математику на рівні «Стандарт».