КРИТЕРІЇ ТА ПОКАЗНИКИ ДІАГНОСТИКИ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО ІМІДЖУ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ ПВШ - КОРКІШКО, Артем Володимирович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті розглянуто критерії (мотиваційно-ціннісний, когнітивний, операційно-діяльнісний, оцінно-рефлексивний) діагностики сформованості професійного іміджу майбутніх магістрів педагогіки вищої школи. Кожен критерій включає групу якісних показників, які розкривають зміст і характеризують його. Визначено методи та засоби діагностики щодо показників кожного критерію. Зазначено, що всі критерії сформованості професійного іміджу майбутніх магістрів є тісно пов’язаними між собою та взаємообумовленими