НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ДОРОСЛИХ У М. БРЮССЕЛЬ (БЕЛЬГІЯ) НА ПРИКЛАДІ НЕПРИБУТКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СІТІЗЕНН» - ФУЧИЛА, Олена Миколаївна; БАЛАЦЬКА, Любов Петрівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
У статті розглянуто основні аспекти неформальної освіти дорослих у багатонаціональному суспільстві Бельгії у її найбільш насиченому іммігрантами регіоні «Брюссель-Столиця». Відмічено переваги та недоліки неформальної освіти та проблеми залучення громадян до навчання у ній. Особливості навчання дорослих в епоху глобалізації та поширення міграційних процесів показано на прикладі діяльності неформальної організації «Сітізенн»