МОДЕЛЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ІЗ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ, ЕРГОТЕРАПІЇ ДО РОБОТИ З ВІДНОВЛЕННЯ ЗДОРОВ’Я СПОРТСМЕНІВ - БАЗИЛЬЧУК, Олег Вікторович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
На основі аналізу методологічних, організаційних і навчально-виховних особливостей процесу професійної підготовки майбутніх фахівців із фізичної терапії, ерготерапії до роботи з відновлення здоров’я спортсменів і власного досвіду викладацької діяльності автором визначено структурні блоки моделі, установлено їх узаємозв’язки і виявлено умови їх реалізації для досягнення мети. У моделі виділено цільовий, теоретико-методологічний, змістовий, процесуальний і критеріально-діагностичний структурні блоки.