АНАЛІЗ ДОСЛІДЖЕНЬ ПРОБЛЕМИ ГОТОВНОСТІ МАЙУТНІХ ФАХІВЦІВ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - БАЛИЦЬКА, Аліна Анатоліївна; АНГЕЛОВСЬКА, Інна Вадимівна; ПЕЛИПЕНКО, Микола Миколайович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Подано результати аналізу психолого-педагогічної літератури з проблеми формування готовності майбутніх фахівців до професійної діяльності. Проаналізовано головні наукові напрями і рівні дослідження проблеми готовності до професійної діяльності. Визначено структурні компоненти готовності.