УЗАЄМОДІЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ З СІМ’ЯМИ ДІТЕЙ 6-7 РОКІВ ЯК ВАЖЛИВА УМОВА ЇХНЬОГО ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ - ЗАДОРОЖНА, Ганна Сергіївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Обґрунтовано взаємодія закладу освіти p сім’ями дітей 6-7 років як у процесі їхнього правового виховання. Акцентовано, що доцільність означеної взаємодії зумовлена тим, що сім’я, заклади дошкільної освіти і початкова школа пов’язані наступністю, що забезпечує спадкоємність, неперервність і перспективність їх виховної взаємодії.