ВНУТРІШНІ СУПЕРЕЧНОСТІ ОСОБИСТОСТІ ЯК ПЕРЕДУМОВА ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ - БОГДАН, Тетяна Вікторівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Стаття присвячена дослідженню впливу внутрішніх суперечностей особистості на професійний розвиток студентської молоді та ролі особистісної психокорекції у формуванні професійно значущих якостей.