НАВЧАННЯ ОПЕРАТОРУ СЕЛЕКЦІЇ З КОМП’ЮТЕРНОЮ ПІДТРИМКОЮ - Любченко, Костянтин Миколайович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2018)
Розглянуто методичні основи навчання оператору селекції як одного з основних операторів у генетичних алгоритмах. Описано авторську комп’ютерну програму, яка дозволяє в наочній зрозумілій формі продемонструвати роботу оператору селекції та сприяє формуванню відповідних знань і вмінь його застосування.