ТАКСОНОМІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ЦІЛЕЙ ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ КОМПЕТЕНТНІСНО-ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ МАГІСТРІВ ЕКОНОМІКИ В КУРСІ «ЕКОНОМЕТРИКА» - Палфьорова, Сабіна; Яригіна, Неля (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
Одне з основних завдань навчання у вищій школі полягає в підвищенні якості професійної підготовки учні. Воно породжує необхідність посилення їх фундаментальної підготовки, озброєння універсальними за своєю сутністю знаннями і забезпечення можливості безперервного навчання та самоосвіти.