УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЄЮ У ВНЗ ЯК МУЛЬТИ- І МІЖДИСЦІПЛІНАРНИЙ КОМПЛЕКС ТЕОРЕТИЧНИХ І ПРАКТИЧНИХ ЗНАНЬ - Сігетій, Ігор (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
З огляду на винятково важливу роль інформації в управлінні вищим навчальним закладом як складною соціальною системою висвітлено особливості інформаційного менеджменту – комплексної мульти- і міждисциплінарної галузі науково-практичних знань, застосування яких сприяє ефективнішому розв’язанню стратегічних та оперативних завдань сучасного університету в умовах глобалізації освітнього ринку.