ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО ВИВЧЕННЯ ПРОБЛЕМИ РИЗИКУ - Черненко, Наталія (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
У статті уточнено сутність понять «ризик», проаналізовано існуючі підходи вчених до вивчення проблеми ризику, його трактування у філософії, психології, економіці, управлінні.