КОНСУЛЬТУВАННЯ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ - Вінтюк, Юрій Володимирович (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
У статті розглянуті особливості процесу консультування у професійній підготовці майбутніх фахових психологів у сучасних умовах. Здійснений огляд наукових публікацій за темою дослідження; вивчено праці що стосуються особливостей процесу професійного психологічного консультування. З’ясовані підходи до консультування при вирішенні різноманітних життєвих завдань. Наведені результати власного дослідження, що розкриває особливості консультування у підготовці майбутніх фахівців у ВНЗ, психологів зокрема. Зроблені висновки з проведеної роботи і намічені перспективи подальших досліджень у даному напрямку.