МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО РОЗРОБКИ ОНЛАЙН КУРСІВ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН ВИЩОЇ ШКОЛИ - ВЛАСЕНКО, Катерина Володимирівна; ЛОВЬЯНОВА, Ірина Василівна; АЧКАН, Віталій Валентинович; КОНДРАТЬЄВА, Оксана Марківна; СІТАК, Ірина Вікторівна; ЧУМАК, Олена Олександрівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Проаналізовано світовий досвід впровадження онлайн-навчання, контент відкритих освітніх онлайн-платформ, досвід авторів у викладанні математичних дисциплін у закладах вищої освіти та результати опитування викладачів математичних дисциплін вищої школи і студентів педагогічних закладів вищої освіти. Сформульовано методичні вимоги до підготовки онлайн-курсів для викладачів математики вищої школи.