ПРОЕКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ В ПОЗАКЛАСНІЙ РОБОТІ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - БОНДАР, Вікторія Григорівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Презентовано ключові категорії для визначення проектної діяльності, з’ясовано мету, завдання, функції та принципи упровадження навчального проектування. Розкрито специфіку структури й етапів імплементації проектної діяльності у процесі проведення позакласної роботи у початкових класах; подано різновиди та критерії оцінювання проектів. З’ясовано роль проектної діяльності у забезпеченні особистісно-орієнтованого навчання та розвитку творчого потенціалу молодшого школяра. Визначено дидактичні аспекти використання проектної технології в початковій школі.