МОДЕРНІЗАЦІЯ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ: ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В КОНТЕКСТІ ПОСИЛЕННЯ ЕМОЦІЙНОГО СКЛАДНИКА - БАДЕР, Валентина Іванівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Проаналізовано психолого-педагогічні і лінгвістичні дослідження у контексті посилення емоційного складника у формуванні комунікативної компетентності. Окреслено зміст лінгвістичної підготовки з погляду інтернет-лінгвістики, уточнено поняття комунікативної компетентності майбутніх учителів початкової школи в умовах інтернет-спілкування.