ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ ПЕДАГОГІВ ДО ЕКОНОМІЧНОГО ВИХОВАННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ ЯК НАУКОВА ПРОБЛЕМА - ЧЕРЕШНЮК, Олена Анатоліївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Дається теоретичний огляд літератури з метою порівняння і систематизації результатів дослідження понять «готовність», «готовність до педагогічної діяльності», «готовність педагога до економічного виховання дітей дошкільного віку». Розкривається сутність професійної готовності педагогів до економічного виховання дошкільників, подається авторське визначення даного поняття. Окреслюються перспективи подальших досліджень.