АРТ-ТЕРАПІЯ В РОБОТІ ФАХІВЦІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ - СМЕРЕЧАК, Леся Іванівна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
Акцентовано увагу на тому, що арт-терапія в роботі фахівця соціальної сфери дозволяє розвивати нові форми роботи з населенням у різних загальноосвітніх та інших навчальних закладах, спеціалізованих соціальних службах, а також за їх межами. Наголошено на значущості підвищення професійної компетентності фахівця соціальної сфери. Окреслено переваги використання арт-терапії в роботі фахівця соціальної сфери. Виокремлено основні аспекти використання арт-терапії в соціальній сфері.