ДЕЯКІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ МЕДІЙНОЇ ГРАМОТНОСТІ - ФУЧИЛА, Олена Миколаївна (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2020)
У статті розглянуто сучасні аспекти та проблеми оцінювання медійної грамотності в процесі її навчання та дискусії щодо видів тес-тування, можливих до застосування при визна-ченні результатів її навчання. Визначено осно-вні компетенції медійної грамотності та мож-ливості їхнього застосування для розробки видів тестування для її оцінювання.