ЗМІСТ І СТРУКТУРА СИСТЕМИ ПРИКЛАДНИХ ЗАДАЧ ІЗ КУРСУ «МАТЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ» - Дмитрієнко, О. О. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!– [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!– [if gte mso 9]> <![endif]–><!– [if gte mso 10]> <![endif]–>Проведений аналіз змісту і структури системи прикладних задач, за допомогою якої здійснюється реалізація прикладної спрямованості навчання математичного аналізу. За допомогою доцільно складеної системи прикладних задач створюються умови для демонстрації значущості і цінності теоретичних знань, для підвищення інтересу студентів до вивчення предмета.