ОСНОВНІ МЕТОДИЧНІ КОНЦЕПЦІЇ ВИВЧЕННЯ ТЕОРІЇ МІРИ І ІНТЕГРАЛА В УНІВЕРСИТЕТАХ УКРАЇНИ - Третяк, М. В. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!– [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!– [if gte mso 9]> <![endif]–><!– [if gte mso 10]> <![endif]–>В статті представлені основні науково-методичні концепції вивчення теорії міри і інтеграла в університетах України студентами математичних спеціальностей та з’ясовано співвідношення між ними.