МЕТОДИЧНІ НОТАТКИ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ДО ВИРАЗНОГО ЧИТАННЯ АНГЛОМОВНОЇ ПОЕЗІЇ ТА ФОРМУВАННЯ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ - Скрипник, Т. М. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!– [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!– [if gte mso 9]> <![endif]–><!– [if gte mso 10]> <![endif]–><span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: UK; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-bidi-font-style: italic;">У статті представлено технологію процесу міждисціплінарної інтеграції методичних прийомів в її основних етапах у ході підготовки до виразного читання англомовної поезії Написано про типи і види читання. Сказано про лінгводидактичний підхід до вивчення англомовної поезії та ознайомлення з текстом за посередництва перекладів на заняттях з вивчення світової літератури. У сстатті наведено приклади з віршів В. Г. Одена «<span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">O <span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">where <span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">are <span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">you <span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">going?», Дж. Р. Кіплінга «<span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">If…» та сонета № 130 В.Шекспіра.