НЕОКОМУНІКАТИВНИЙ ПІДХІД ЯК МЕТОДОЛОГІЧНА ПАРАДИГМА НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Сторонська, О. С. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!– [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!– [if gte mso 9]> <![endif]–><!– [if gte mso 10]> <![endif]–>Статтю присвячено розгляду актуальних змін методологічних засад і принципів навчання іноземних мов, визначенню сутності та характеристиці основних положень неокомунікативної парадигми іншомовної освіти, що відображає певну наступність стосовно класичного комунікативного підходу 70-х років та водночас охоплює актуальні вимоги до теорії і практики навчання іноземної мови.