РІВНОВІДДАЛЕНІСТЬ ВІД КОЛА Й ГІПЕРБОЛИ - Демченко, О. Г.; Бережна, Т. С.; Пастушенко, В. П. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!– [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!– [if gte mso 9]> <![endif]–><!– [if gte mso 10]> <![endif]–>Знайдено параметричні рівняння лінії, точки якої рівновіддалені від кола і гіперболи, заданих неявними рівняннями. Досліджено різні випадки взаємного розташування кола і гіперболи.