ВИВЧЕННЯ ПЕРЕХІДНИХ ПРОЦЕСІВ В ЕЛЕКТРИЧНИХ КОЛАХ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМП’ЮТЕРНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ LABVIEW - Власенко, В. М.; Савченко, В. І. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!– [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!– [if gte mso 9]> <![endif]–><!– [if gte mso 10]> <![endif]–>Описано методику вивчення перехідних процесів в електричних колах з використанням новітньої комп’ютерної технології <span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">LabVIEW. Вказана актуальність проблематики. На прикладі простої ділянки електричного кола наведено покрокові дії для реалізації мети. Рекомендується для студентів та викладачів електро і радіотехнічних вузів.