ФОРМУВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ УМІНЬ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Іващенко, Я. І. (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2016)
<!– [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!– [if gte mso 9]> <![endif]–><!– [if gte mso 10]> <![endif]–>У статті розглянуто можливості застосування інформаційно-комунікаційних технологій (на прикладі вільного програмного забезпечення <span style="font-size: 14.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EN-US">GeoGebra) для ефективного формування геометричних умінь учнів.