БОЛОНСЬКИЙ ПРОЦЕС: ВИКЛИКИ ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЇ У ВИЩІЙ ОСВІТІ - ФУЧИЛА, Олена (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: "Педагогічні науки", 2021)
У статті розглянуто проблеми та виклики втілення інтернаціоналізації вищої освіти, яка є невід’ємною частиною мобільності як однієї із ключових концепцій Болонського процесу в ХХІ столітті, його важливість як інструменту забезпечення доступу до навчання у закладах вищої освіти у сучасному глобалізованому світі.